Veel gestelde vragen

GOGETTERS biedt je de mogelijkheid om producten te verkopen van Europese dropshipping-leveranciers, waardoor je hoogwaardige productkwaliteit kunt aanbieden, snellere leveringen kunt realiseren en een vlekkeloze verbinding hebt met je leverancier.

Wat is dropshipping en hoe werkt het?

De klant plaatst een bestelling in jouw winkel en betaalt jou het bedrag X. Als verkoper (jij) moet je dat product voor bedrag Y aanschaffen bij de leverancier, en zij verzenden het artikel rechtstreeks naar jouw klant. Jouw winst is gelijk aan X - Y.  Het dropshipping-model stelt je in staat om een ​​online winkel te openen zonder enige voorraad te hebben. 


Waarom zou ik voor GOGETTERS kiezen?

GOGETTERS is de ultieme partner voor jouw e-commerce succes! Of je nu een ervaren ondernemer bent of net begint met jouw online winkelavontuur, GOGETTERS biedt talloze voordelen die jouw dropshipping-ervaring naar een hoger niveau tillen:

  1. Toegang tot Europese dropshipping-leveranciers: Met GOGETTERS krijg je toegang tot een breed scala aan betrouwbare Europese leveranciers. Hierdoor kun je jouw klanten producten van topkwaliteit aanbieden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over internationale verzendingen en lange levertijden.

  2. Snelle leveringen: Door samen te werken met Europese leveranciers, kun je rekenen op snelle en efficiënte leveringen. Je klanten zullen hun bestellingen gemiddeld binnen 1 - 3 werkdagen ontvangen, wat zorgt voor tevreden klanten en herhaalaankopen.

  3. Naadloze koppeling met leveranciers: GOGETTERS zorgt voor een vlekkeloze verbinding met jouw gekozen leveranciers. Het bestelproces wordt geautomatiseerd, zodat je kunt focussen op het verkopen in plaats van bestellingen verwerken. 

  4. Productassortiment en voorraadbeheer: Met GOGETTERS kun je eenvoudig jouw productassortiment uitbreiden en beheren. Ontdek nieuwe producten die passen bij jouw niche en houd jouw voorraad op peil zonder overbodige rompslomp.

  5. Betrouwbare ondersteuning: Bij GOGETTERS staan onze experts klaar om jou te ondersteunen bij al jouw vragen en uitdagingen. Of het nu gaat om technische kwesties of hulp bij het vinden van de juiste leveranciers, wij zijn er om jou te helpen slagen.

  6. Flexibiliteit en vrijheid: Met GOGETTERS behoud je de vrijheid om jouw eigen merk te creëren en jouw winkel naar jouw wensen aan te passen. We bieden je de tools en mogelijkheden om jouw online onderneming te laten groeien en bloeien.

Kortom, kiezen voor GOGETTERS betekent kiezen voor gemak, kwaliteit en groeikansen. Sluit je aan bij ons platform en ontdek hoe eenvoudig en lonend dropshipping kan zijn met de kracht van GOGETTERS achter je. Begin vandaag nog met bouwen aan jouw succesvolle online winkel! GOGETTERS kan eenvoudig worden gesynchroniseerd met jouw online winkel. GOGETTERS is geïntegreerd met Shopify, WooCommerce, Prestashop en CCV-shop.

Wil je meer zien van onze app? Bekijk ons YouTube kanaal! 

Wij raden het aan om je in te schrijven bij de KVK. Maar mocht je nog geen KVK-nummer hebben, dan kan je in de app tijdelijk NONE invoeren totdat je jouw KVK-nummer hebt ontvangen.

Wij zijn volledig afhankelijk van de informatie die de leveranciers ons meegeeft. Maar in vrijwel alle gevallen krijg je een product inclusief productfoto's, volledige beschrijvingen, SKU's, voorraden, tags en titels. Hieronder zie je een voorbeeld van hoe een product eruit kan zien op je webshop.

Ja, je kunt altijd meerdere leveranciers toevoegen aan één webshop. Het aantal is afhankelijk van welk plan je hebt gekozen. Bekijk voor het exact aantal leveranciers onze prijzen pagina. 

Je kunt de app kosteloos installeren vanuit de Shopify App Store. Klik hier om naar onze app listing te gaan.

Het instellen van GOGETTERS op je WooCommerce-webshop is eenvoudig, volg gewoon deze stappen:

1. Download onze WooCommerce plugin hier

2. Log in op je WordPress-account.

3. Selecteer 'Plugins' en klik op 'Nieuwe toevoegen'.

4. Kies voor 'Plugin uploaden' en voeg het zip-bestand toe dat je hebt gedownload in stap #1.

5. Selecteer 'Plugin activeren'.

6. Klik vervolgens op 'GOGETTERS' in de linkerwerkbalk. 

7. Klik hierop en selecteer 'Verbinden met GOGETTERS' als je een nieuw GOGETTERS-account wilt instellen. 

8. Klik vervolgens op Portal en open jouw de GOGETTERS app in een nieuw venster. 

9. Vul je bedrijfsgegevens in en je kunt gaan starten! 

Als je klant bent bij Van er Meer en gaat dropshippen heb je FTP gegevens nodig, die kun je gemakkelijk en kosteloos aanvragen bij de klantenservice van Van der Meer. Deze gegevens vul je vervolgens in in onze app, zodat we jouw orders snel kunnen verwerken.

De koppeling is ieder moment opzegbaar. Hou er rekening mee dat wij jouw koppeling niet kunnen opzeggen als er nog facturen openstaan in jouw account. Als alle facturen betaald zijn, zetten wij de koppeling per direct stop. Wil je opzeggen? Mail ons dan op support@gogetters.nl.

Afbeeldingen worden altijd als laatste geïmporteerd, dus waarschijnlijk loopt er nog een import. Is dit niet het geval, stuur dan gerust een bericht naar onze support met enkele voorbeelden van de producten met ontbrekende afbeeldingen.

Het kan zo zijn dat wanneer je een minimale voorraad van 3 hanteert, er een groot aantal producten niet worden geïmporteerd omdat deze een voorraad minder dan 3 hebben. Is dit niet het geval en mis je toch nog producten: stuur dan gerust een bericht naar onze support met enkele voorbeelden van de ontbrekende producten. Op die manier kunnen we je zo snel mogelijk helpen en ervoor zorgen dat alles naar behoren functioneert. 

Controleer altijd als eerste onderstaande punten wanneer dit gebeurd! 1. Controleer of de klant zijn gegevens juist heeft ingevuld. (Bijvoorbeeld: wanneer de klant zijn huisnummer niet heeft ingevuld, gaat de bestelling niet door) 

2. Is het product nog op voorraad bij de groothandel?

3. Heb je je bankgegevens ingevuld bij de groothandel?

Gaat het bij alle drie punten goed, maar is de bestelling niet doorgekomen? Stuur een mail naar support@gogetters.nl met bijgevoegd het ordernummer van de bestelling, zodat wij je z.s.m. van dienst kunnen zijn.