Veel gestelde vragen

Voor de koppeling is enkel een Shopify-webshop en een KVK-nummer nodig. Heb jij nog geen Shopify webshop? Vraag deze dan hier aan. Ieder Shopify Plan voldoet om gebruik te maken van de koppeling. Daarnaast heb jij, afhankelijk van jouw leverancier, een account bij de leverancier nodig. De rest regelen wij!

Hartelijk dank voor jouw aanmelding. Na jouw aanmelding sturen wij een aanmeldformulier waarin wij enkele gegevens vragen om de koppeling te kunnen installeren. Nadat wij jouw aanmeldformulier in ontvangst hebben genomen, vragen wij vanuit ons Shopify Partner Account, toegang tot de webshop om de koppeling te kunnen installeren.

Doorgaans is de koppeling uiterlijk binnen 3 werkdagen geïnstalleerd. Nadat de koppeling geïnstalleerd is ontvang jij een mail van ons met instructies en inloggegevens. 

Gemiddeld duurt het 3 werkdagen totdat wij de koppeling geinstalleerd hebben. De looptijd hangt af van de juistheid van de informatie die de klant aanlevert. 
Uiteraard, geef dit wel aan want hiervoor moeten wij een extra locatie toevoegen in de webshop. 

De koppeling is ieder moment opzegbaar. Hou er rekening mee dat wij jouw koppeling niet kunnen opzeggen als er nog facturen openstaan in jouw account. Als alle facturen betaald zijn, zetten wij de koppeling per direct stop. Wil je opzeggen? Mail ons dan op support@gogetters.nl.

Mail ons op support@gogetters.nl of bel ons op werkdagen op 035 203 11 52. Wij zullen jouw abonnement per direct opzeggen indien alle facturen zijn voldaan. 

Afbeeldingen worden altijd als laatste geïmporteerd. Het kan zijn dat er nog een import loopt. Mis je toch afbeeldingen nadat de import is afgerond? Mail ons op support@gogetters.nl of bel ons op werkdagen op 035 203 11 52.

Het kan zo zijn dat wanneer je een minimale voorraad van 3 hanteert, er een groot aantal producten niet worden geïmporteerd omdat deze een voorraad minder dan 3 hebben. Is dit niet het geval en mis je toch producten, neem dan contact op met contact@gogetters.nl 
Controleer altijd als eerste onderstaande punten wanneer dit gebeurd!

1. Controleer of de klant zijn gegevens juist heeft ingevuld. (Bijvoorbeeld: wanneer de klant zijn huisnummer niet heeft ingevuld, gaat de bestelling niet door) 


2. Is het product nog op voorraad bij de groothandel?


3. Heb je je bankgegevens ingevuld bij de groothandel?

Gaat het bij alle drie punten goed, maar is de bestelling niet doorgekomen? Stuur een mail naar support@gogetters.nl met bijgevoegd het ordernummer van de bestelling, zodat wij je z.s.m. van dienst kunnen zijn. 


Dat kan zeker. Mail ons op support@gogetters.nl of bel ons op werkdagen op 035 203 11 52. Wij zullen jouw abonnement pauzeren, maar zullen wel een datum nodig hebben waar het abonnement weer in gebruik zal worden genomen.

De koppeling koppelt jouw Shopify webshop aan een Nederlandse of Europese leverancier waar jij graag mee wilt samenwerken. Zie https://gogetters.nl/ voor een selectie van de aangesloten leveranciers en hun catalogi. 

Staat jouw Nederlandse of Europese leverancier er nog niet tussen? Neem contact op met support@gogetters.nl en vraag naar de mogelijkheden. Bekijk hieronder welke functies de koppeling biedt.

Zodra wij jouw webshop hebben gekoppeld aan de groothandel waar jij graag mee samen wilt werken, krijg jij toegang tot ons dashboard. In dit dashboard vind je het gehele productaanbod van jouw leverancier. 

Al deze producten kun je, zowel individueel als in bulk, binnen een paar klikken importeren naar jouw webshop, inclusief afbeeldingen, beschrijvingen, inkoopprijzen, adviesprijzen, voorraden en meer.

De koppeling biedt verschillende functies om jouw webshop te kunnen automatiseren. Let op! Een aantal van deze functies kan je (nog) niet zelf invoeren. Je kan al deze opties bij ons aanvragen via support@gogetters.nl of 035 203 11 52.

è Automatische orders

Zodra een product dat jij geïmporteerd hebt besteld wordt door jouw klant, sturen wij deze order automatisch door naar de leverancier. Jouw leverancier levert de bestelling uit naar jouw klant. De gemiddelde levertijd in Nederland, Duitsland en België bedraagt 1 á 2 werkdagen.

Let op: sommige leveranciers vragen extra informatie en een SEPA-machtiging om jouw orders automatisch te kunnen laten verwerken. Zodra jij je hebt aangemeld krijg je instructies welke acties er vereist zijn om orders automatisch te kunnen verwerken.

è Automatische voorraad

De voorraad van de producten die geïmporteerd zijn wordt automatisch bijgehouden in jouw Shopify webshop. Wij halen de actuele voorraad meerdere keren per uur op bij jouw leverancier, waardoor jij zeker bent dat jij de actuele voorraden hebt op jouw webshop.

Komt de voorraad van een product niet overeen met de voorraad van het product bij de leverancier? Mail ons op support@gogetters.nl.

è Track & Trace codes

Iedere order wordt voorzien van een track & trace codes die in de verzendbevestiging naar jouw klant wordt geplaatst. Dit gebeurd automatisch en daar is verder geen actie vanuit jou voor vereist.

è Bulk Pricing

Wij kunnen de prijzen van de geïmporteerde producten voor jou instellen, op een dusdanige manier dat jij zeker bent van jouw marge op alle producten in jouw webshop. Dat kan door middel van de volgende formules:

  1. Inkoopprijs bij de leverancier + marge X % = jouw verkoopprijs.
  2. Inkoopprijs bij de leverancier + vast bedrag = jouw verkoopprijs.
  3. Adviesprijs van de leverancier + marge X% = jouw verkoopprijs.
  4. Adviesprijs van de leverancier + vast bedrag = jouw verkoopprijs.
  5. Instellen van een minimale marge: als dit marge X is, heeft ieder product minimaal marge X tussen de inkoopprijs en verkoopprijs. Alle producten die van origine al een grotere marge hebben dan marge X tussen de inkoopprijs en adviesverkoopprijs, behoudend deze marge.

è Automatische prijsupdates

De inkoopprijzen van jouw producten worden altijd bijgehouden op jouw webshop. Nu kunnen wij de verkoopprijzen ook synchroniseren, onder andere met de opties onder ‘Bulk Pricing’. Als de verkoopprijzen gesynchroniseerd worden, kan je geen handmatige aanpassingen maken. De synchronisatie overschrijft deze dan.

è Smart Collections

Wij kunnen de producten die jij hebt geïmporteerd, automatisch voor jou in de juiste collecties laten plaatsen. Dit kan je aangeven in jouw aanmeldformulier.

è Het gebruik van filters

Het systeem biedt verschillende filterfuncties. De volgende filters kunnen gebruikt worden:

  1. Minimale voorraad: er worden alleen producten geïmporteerd met een minimale voorraad van een door jou te bepalen aantal stuks.
  2. Marge: er worden alleen producten geïmporteerd die een bepaalde marge hebben tussen de inkoopprijs en de adviesverkoopprijs. Deze marge kan jij zelf bepalen.
  3. Minimale of maximale adviesverkoopprijs: er worden alleen producten geïmporteerd die een minimale of maximale adviesverkoopprijs van een door jou te bepalen bedrag hebben.

Los van alle functies die de koppeling biedt, staat Customer Support bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al jouw vragen via support@gogetters.nl. Op werkdagen zijn wij te bellen op 035 203 11 52


De koppeling stopt met werken en/of synchroniseren als:

è Het voorraadniveau handmatig wordt aangepast.

è De SKU handmatig wordt aangepast.

è De locatie ‘gogetters_jouwleverancier’ wordt aangepast.

è Varianten handmatig worden aangemaakt. De varianten worden dan niet meer gesynchroniseerd.

è De inloggegevens bij jouw groothandel worden aangepast. Mocht jij jouw inloggegevens willen veranderen, vernemen wij dat graag van je. 

è Jouw MyShopify URL veranderd. Een verandering in domeinnaam is geen probleem, zolang jouw MyShopify URL hetzelfde blijft.

è De private app in jouw Shopify account wordt bewerkt. Zodra deze bewerkt wordt stopt de koppeling direct met functioneren.

Dat kan zeker. Wij maken een aparte locatie aan op jouw webshop waar alle producten vanuit de koppeling op komen te staan. Jouw eigen producten of producten van andere leveranciers kunnen gewoon blijven staan.

Ja, de webshop is na overdracht volledig in jouw eigendom. Je zit dus niet vast aan GOGETTERS.
Wij focussen ons alleen op het maken van webshops zodat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Er zijn een paar manieren om je bestaande gegevens te migreren. Je kunt het handmatig doen via CSV-bestanden of een partner zoals GOGETTERS vinden om je daarbij te helpen.

Wij kunnen u helpen om te migreren van elk platform naar Shopify met behulp van een aangepaste import. Migratie omvat meestal productcatalogus, bestellingen, klanten, inhoudspagina's.